Ενεργό οξυγόνο

Ενεργό οξυγόνο για επερξεργασία νερού πισίνας

Ενεργό οξυγόνο σε κόκκους 1kg
Show Filters

Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Το Ενεργό Οξυγόνο (H2O2) είναι μέσο απολύμανσης και δίνει οικονομική και υγιεινή λύση για τις πισίνες σας. Βοηθάει στην μείωση της κατανάλωσης των άλλων χημικών. Με το Ενεργό Οξυγόνο καταργείται η χρήση του σοκ για χλωρίωση του νερού, όπως και οι ταμπλέτες χλωρίου , οι πολυταμπλέτες και το αλγοκτόνο. Αντιμετωπίζει γρήγορα και εύκολα τη θολότητα , το πρασίνισμα και τη δυσοσμία. Οξειδώνει και μειώνει σε μεγάλο βαθμό τα οργανικά απόβλητα (π.χ. ούρα, σάλιο, ιδρώτα) τα αντηλιακά λάδια, καλλυντικά, σκόνη κτλ. Προστατεύει τις επιφάνειες της πισίνας από τις φθορές που προκαλεί το χλώριο , δεν ξεβάφει και δεν θαμπώνει τις επιφάνειες βινυλίου , τις βαμμένες επιφάνειες και τα μαγιό των κολυμβητών. Επιπρόσθετα, διατηρεί το νερό κρυστάλλινο και διαυγές.

Έχει τη δυνατότητα να συγκρατεί το PH σταθερό στα επίπεδα που το έχουμε. Τέλος το Ενεργό Οξυγόνο προφυλάσσει την υγεία του ανθρώπου, καθώς τον απαλλάσσει από τις υπερβολικές ποσότητες χλωρίου. Φροντίζει τα μάτια, το δέρμα και τα μαλλιά των ανθρώπων. Σε αντίθεση με το χλώριο, το ενεργό οξυγόνο δεν ερεθίζει τα μάτια. Η απολύμανση του νερού γίνεται με ενεργό οξυγόνο σε δοσολογία 250ml/50m3 νερού πισίνας. Το υγρό οξυγόνο που απελευθερώνεται στο νερό εξασφαλίζει ότι συνεχώς υπάρχει απολυμαντικό μέσο στην πισίνα. Η πιο σωστή χρήση για το ενεργό οξυγόνο είναι σε συνδυασμό με αυτόματες δοσομετρικές αντλίες που επιτυγχάνουμε την καλύτερη δυνατή χρήση ημερησίως του ενεργού οξυγόνου.

Το Ενεργό Οξυγόνο ( H2O2 ) είναι μέσο απολύμανσης που είναι φιλικότερο προς το δέρμα τα μάτια και τα μαλλιά των ανθρώπων από το χλώριο. Το Ενεργό Οξυγόνο δημιουργεί οξείδωση στο νερό και αποβάλλει τις οργανικές ενώσεις και τους μικροοργανισμούς. Σε αντίθεση με το χλώριο, το ενεργό οξυγόνο δεν ερεθίζει τα μάτια. Διατηρεί το νερό καθαρότερο και κρυστάλλινο. Περιεκτικότητα: 50%. Χώρα προέλευσης: Γερμανία. Βάρος 32 kg.