Χημικά πισίνας

ΤΑΜΠΛΕΤΑ ASTRAL
Show Filters

Χημικά προϊόντα πισίνας για συντήρηση νερού

Με τα χημικά πισίνας κρατάτε την πισίνα σας στο επίπεδο που πρέπει για να είναι πλήρως κατάλληλη για κολύμβηση! Η κολύμβηση θεωρείται η πλέον ευχάριστη άθληση για όλες τις ηλικίες. Αυτό συμβαίνει γιατί συνδυάζει την άθληση με την ψυχαγωγία. Για να μπορούν, όμως, οι λουόμενοι να απολαμβάνουν άφοβα το νερό της πισίνας, θα πρέπει αυτό να υπόκειται σε χλωρίωση.

ΧΗΜΙΚΑ ΠΙΣΙΝΑΣ

ΧΗΜΙΚΑ ASTRALPOOL,BAYROL,AQUA CHLOR

ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΧΛΩΡΙΟΥ Η ΠΑΣΤΙΛΙΕΣ ΧΛΩΡΙΟΥ ASTRAL: Αργής διάλυσης 90% . Για την απολύμανση της πισίνας. Ταμπλέτες 200gr.

ΠΟΛΥΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΧΛΩΡΙΟΥ MULTIACTION 3 ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ TRIPLEX ASTRAL: Αργής διάλυσης 90%. Για την απολύμανση και συντήρηση της πισίνας. Περιέχουν μικρή δόση αλγοκτόνου και κροκιδωτικού. Ταμπλέτες 200gr.

ΔΙΧΛΩΡΟ ΧΛΩΡΙΟ ΣΟΚ ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ ASTRAL: Ταχείας διάλυσης 55-60%. Για τη χλωρίωση του νερού και για να ανεβάσουμε γρήγορα τα επίπεδα του χλωρίου. Για την εξουδετέρωση των βακτηριδίων, μικροβίων και των μικροοργανισμών.

ΤΡΙΧΛΩΡΟ ΧΛΩΡΙΟ ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ ASTRAL

Αργής διάλυσης 90%. Κατάλληλο για την απολύμανση και συντήρηση της πισίνας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ταχείας διάλυσης σοκ.

ΑΛΓΟΚΤΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Η ΑSTRAL

Αναστολέας άλγεων, βοηθάει το χλώριο να αντιμετωπίσει τις άλγες. Αποτρέπει τη δημιουργία της γλοιώδους υφής στον πυθμένα και στα τοιχώματα της πισίνας.

ΚΡΟΚΙΔΩΤΙΚΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ H ASTRAL: Βοηθάει στη διαδικασία φίλτρανσης του νερού. Καταπολεμάει τη χλωραμίνη και αντιμετωπίζει τη θολότητα που προκαλείται στο νερό.

PH MINUS ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Η ASTRAL

Είναι σχεδιασμένο για τη μείωση της οξύτητας του νερού. Επιπλέον, το υγρό Ph minus είναι ιδανικό για δοσομετρικές αντλίες Ph.

PH PLUS ΣΕ ΥΓΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΡΕΑ ΜΟΡΦΗ

Είναι σχεδιασμένο για την αύξηση της οξύτητας του νερού.

ΕΝΕΡΓΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ 50%

Γνωστό και ως οξυζενέ, είναι μέσο απολύμανσης πισίνας, το οποίο καταργεί τη χρήση άλλων χημικών. Φιλικότερο προς το δέρμα και τα μαλλιά και σε αντίθεση με το χλώριο δεν ερεθίζει τα μάτια. Ιδανικό για πισίνες.

ΥΠΟΧΛΩΡΙΩΔΕΣ ΝΑΤΡΙΟ ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ 11-14%.

Κατάλληλο για τη χλωρίωση του νερού της πισίνας, κολυμβητηρίων και δεξαμενών πόσιμου νερού. Καταπολεμάει τα μικρόβια, τα βακτηρίδια, τους μύκητες και εμποδίζει την ανάπτυξη άλγεων.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΙΣΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ :

Χλώριο δίχλωρο ή τρίχλωρο, ταμπλέτες ή πολυταμπλέτες χλωρίου , αλγοκτόνο και κροκιδωτικό. Ph minus και Ph plus.

Συνιστούμε τα χημικά της πισίνας να μην αποθηκεύονται στο χώρο του μηχανοστασίου και να φυλάσσονται σε σκιερό και στεγνό μέρος.