Ρομπότ σκούπες πισίνας

Αυτόματες ρομπότ σκούπες πισίνας για αυτόματο καθαρισμό

hlektrikes-skoypes-pisinas
Show Filters

Βλέπετε 1–12 από 21 αποτελέσματα

Βλέπετε 1–12 από 21 αποτελέσματα

Αυτόματες Σκούπες για νερό πισίνας

Γλυτώστε χρόνο και απολαύστε την πισίνα σας. Οι καλύτερες υδραυλικές και ηλεκτρικές σκούπες πισίνας καθαρισμού του πυθμένα, των τοιχίων και της ίσαλου γραμμής. Νέα γενιά στις σκούπες μηχανικής απορρόφησης με απορροφητική δύναμη και σωστή κάλυψη των επιφανειών. Οι αυτόματες σκούπες πισίνας είναι σχεδιασμένες για να διατηρούν την πισίνα σας πάντα καθαρή. Δεν απαιτούν συντήρηση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τις ενεργοποιείτε και ανάλογα με το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει το ρομπότ astral θα φροντίσει για τον καθαρισμό της πισίνας.

Οι αυτόματες σκούπες χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

Υδραυλικές σκούπες (robotic pool cleaner vacuum). Με λειτουργία αναρρόφησης οι οποίες λειτουργούν με τη βοήθεια της αντλίας της οποίας η ιπποδύναμη πρέπει να είναι ενός 1hp και άνω. Οι υδραυλικές σκούπες διαθέτουν σωλήνα ο οποίος συνδέεται στο στόμιο σκούπας της πισίνα σας και με την δύναμη της αντλίας λειτουργεί το ρομπότ. Επιπλέον, διαθέτουν σύστημα X-Drive, μια προγραμματισμένη πλοήγηση για μεθοδικό καθάρισμα όλων των σημείων. Τα ρομπότ αυτά είναι η ZODIAC BARACCUNDA-ZODIAC MX6-MX8-MX9-AX10, ASTRAL POOL.

Αυτόματες ηλεκτρικές σκούπες πισίνας είναι σχεδιασμένες για να διατηρούν την πισίνα σας καθαρή. Η ιδιότητα της σκούπας διαφέρει αναλόγως με το μοντέλο και τη μάρκα που θα επιλέξετε. Κάποια μοντέλα αυτόματων ρομπότ πισίνας καθαρίζουν μόνο τον πυθμένα της πισίνας, άλλα καθαρίζουν τον πυθμένα και τα τοιχία της πισίνας και άλλες καθαρίζουν τον πυθμένα, τα τοιχία και την ίσαλο γραμμή του νερού. Επίσης, πολλά μοντέλα robot διαθέτουν και τηλεχειρισμό είτε με κοντρόλ είτε με τη χρήση του Smartphone σας μέσω της εφαρμογής (application) android ή iOS. Μέσω του τηλεχειρισμού με τη χρήση κινητού, σας δίνεται η δυνατότητα ρύθμισης προγραμμάτων και τηλεκατεύθυνσης.
Επιπλέον, τα ηλεκτρικά ρομπότ καθαρισμού διαθέτουν ένα σύστημα ασφαλείας καλωδίου (SWIVEL). Το οποίο αποτρέπει να μην μπερδευτεί το καλώδιο, καθώς και Γυροσκόπιο τελευταίας τεχνολογίας (GYRO). Επίσης όλα τα μοντέλα διαθέτουν λογισμικό Aquasmart Mapping, Αquabot, Aquatron, AquaLink.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε αυτόματες σκούπες πισίνας ρομπότ από επώνυμες εταιρείες οι οποίες μας δίνουν εγγυημένο αποτέλεσμα ως προς τον καθαρισμό της πισίνας. Οι αξιόπιστες μάρκες είναι οι εξής ASTRAL, HAYWARD TIGER SHARK, HAYWARD AQUAVAC, ZODIAC, AQUABOT, PENTAIR, AQUATRON, BWT. Οι αυτόματες σκούπες είναι κατάλληλες για πισίνες είτε για ιδιωτική είτε για επαγγελματική χρήση. Αναλαμβάνουμε την επισκευή σε όλες τις αυτόματες σκούπες ρομπότ πισίνας και διαθέτουμε τα ανταλλακτικά κάθε σκούπας.
Συνιστούμε, να γίνεται η χρήση του ρομπότ με προσοχή. Κατά τον τερματισμό της λειτουργίας η σκούπα θα πρέπει να αφαιρείται με μεγάλη προσοχή από την πισίνα χωρίς τραβάτε απότομα το καλώδιο. Ύστερα πρέπει να ξεπλύνετε καλά τη ρομποτική σκούπα. Να καθαρίζονται τα φίλτρα μετά από κάθε χρήση και να αποθηκεύεται η σκούπα σε σκιερό μέρος. Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται σε αυτούς που χρησιμοποιούν θαλασσινό νερό στην πισίνας τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι σκούπες πρέπει να ξεπλένονται καλά με νερό βρύσης.