Αντλίες πισίνας

αντλίες-πισίνας
Show Filters

Βλέπετε 1–12 από 14 αποτελέσματα

Βλέπετε 1–12 από 14 αποτελέσματα

Κυκλοφορητές αντλίες πισίνας

Διαθέτουμε αξιόπιστες αντλίες πισίνας ανακυκλοφορίας νερού υψηλής ποιότητας και Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών καθώς και αντλίες πισίνας inverter. Παρακάτω θα βρείτε όλες τις αντλίες πισίνας των αξιόπιστων εταιριών: KRIPSOL HELLAS, ASTRALPOOL HELLAS, HAYWARD, STARITE, IML, AQUALINE, MINDER, PENTAIR, SPECK,ZODIAC,DAB.
Αντλίες πισίνας όλων των ειδών, αντλίες με φίλτρα, αντλίες astral, αντλίες Hayward, αντλίες για μεγάλες πισίνες, αντλίες για μικρές πισίνες, αντλίες για πισίνες αντίστροφης κολύμβησης και άλλα.Πολύ σημαντικό ρόλο στη λειτουργία παίζει η αντλία πισίνας η οποία μαζί με το φίλτρο ανακυκλοφορούν το νερό μέσα στην κολυμβητική δεξαμενή και έτσι επιτυγχάνεται το καλύτερο φιλτράρισμα του νερού της πισίνας,η καθαριότητα του νερού, η διαύγεια και η υγιεινή. Η σωστή επιλογή αντλίας είναι σημαντική , διότι για κάθε πισίνα η αντλία που πρέπει να μπει σε λειτουργία είναι διαφορετική. Όλες οι αντλίες είναι είτε μονοφασικές 230V είτε τριφασικές 380V και είναι κατασκευασμένες από ενισχυμένο θερμοπλαστικό με ανοξείδωτους άξονες 304, 316 και είναι κατάλληλες για ιδιωτικές και επαγγελματικές πισίνες.

Η εταιρεία μας μπορεί να σας δώσει ορθές συμβουλές για την επιλογή της αντλίας ανακυκλυφορίας νερού της πισίνας που χρειάζεστε αλλά και να σας προμηθεύσει με όλα τα ανταλλακτικά. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι διαθέσιμο, ώστε να κάνει οποιαδήποτε επισκευή ή εγκατάσταση κάθε αντλίας. Αναλαμβάνουμε τη πλήρη επισκευή καθώς και την περιέλιξη του μοτέρ της πισίνας αντικαθιστώντας τα ρουλεμάν, φτερωτές, ντιφιούζερ, ιμπέλλερ, στεγανά, λάστιχα, φλάντζες. Επιπλέον, στην εταιρία μας θα βρείτε διαθέσιμες αντλίες πισίνας για θαλασσινό νερό.

Σύντομη περιγραφή αντλιών πισίνας:

KRIPSOL GREECE SWIMMING POOL PUMP IE3

ΑΝΤΛΙΕΣ ΠΙΣΙΝΑΣ KRIPSOL KORAL KSE είναι διαθέσιμες από 0,33hp μέχρι 3hp. Είναι διαθέσιμες σε μονοφασικό και τριφασικό ρεύμα. Στροφές λειτουργίας 2850 και ανοξείδωτο άξονα. Τα μοτέρ της πισίνας είναι ΙΕ3 ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

ΑΝΤΛΙΕΣ ΠΙΣΙΝΑΣ KRIPSOL KSX PRO. Διαθέσιμες από 0,33hp έως 3hp.

ΑΝΤΛΙΕΣ ΠΙΣΙΝΑΣ KRIPSOL KSX PRO VS INVERTER. Διαθέσιμη σε 1,5hp μονοφασική 230V.

ΑΝΤΛΙΕΣ ΠΙΣΙΝΑΣ KRIPSOL ODINA- OK. Είναι διαθέσιμες από 0,33hp έως 1hp Μονοφασικές 230V.

Χώρα προέλευσης Ισπανία. KRIPSOL PUMP SPAIN.

ΑΝΤΛΙΕΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ASTRAL POOL

ΑΝΤΛΙΑ ΠΙΣΙΝΑΣ VICTORIA SILENT PUMP. Διαθέσιμες από 0,33hp έως 3hp.

Λόγω μεγάλης ποικιλίας των αντλιών πισίνας και μοντέλων πολλές από αυτές δεν είναι καταχωρημένες στην ιστοσελίδα μας. Σε περίπτωση που δεν βρίσκετε την αντλία για την πισίνας σας που αναζητείτε στην ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρεία.

Κάλυψη εγγύησης: 2-3 χρόνια ανάλογα την αντλία. Απαραίτητες Προϋποθέσεις: το κάθε μηχανοστάσιο πισίνας πρέπει να διαθέτει σωστό εξαερισμό για να μην έχει υγρασία, απαγορεύονται τα χημικά να είναι στο χώρο του μηχανοστασίου για να μην δημιουργούνται αναθυμιάσεις και οξειδώσεις, όλοι οι ηλεκτρολογικοί πίνακες είτε μονοφασικοί είτε τριφασικοί πρέπει να περιέχουν σταθεροποιητή τάσης και ανάλογο θερμικό για την εκάστοτε αντλία αναλόγως με τα αμπέρ της κάθε αντλίας. Σε περίπτωση που η πισίνα περιέχει ηλεκτρόλυση άλατος ή θαλασσινό νερό είναι απαραίτητη η χρήση ανοδίου.