Το καλάθι μου

Ποιοί είμαστε

Η PisinaSpa.gr είναι μια εταιρεία κατασκευής κολυμβητικών δεξαμενών εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, κατασκευής σπα, σάουνας και εμπορίας όλων των προϊόντων στο χώρο της πισίνας.

Παρέχουμε:

Με εμπειρία στον τομέα της κατασκευής πισίνας και της επεξεργασίας νερού, δυναμικοί, ευέλικτοι, με γνώση και υπευθυνότητα, προσπαθούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα στην χαμηλότερη τιμή, ανταποκρινόμενοι στις δικές σας ανάγκες.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες της Ελληνικής αγοράς και του εξωτερικού. Κάθε μηχάνημα – προϊόν, προσφέρεται με τεχνικές προδιαγραφές σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή standard. Όλα διακρίνονται για την αξιοπιστία στη χρήση, την απλότητα και την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους.

Πισίνα και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με το νερό; Η ειδικότητά μας! Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής κολυμβητικών δεξαμενών και έχει ολοκληρώσει πληθώρα έργων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο, μας δίδαξε τον τρόπο να ικανοποιούμε την κάθε σας ανάγκη και αυτό μας καθιστά πρώτους στις προτιμήσεις σας.

Βασική μας στρατηγική είναι η ποιότητα σε ότι αναλαμβάνουμε, για το λόγο αυτό προσπαθούμε καθημερινά να εξελισσόμαστε και να σας παρέχουμε την καλύτερη λύση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Έχοντας εξειδίκευση στην κατασκευή πισίνας και κέντρων ευεξίας για ξενοδοχεία, medical spa, αλλά και κατοικίες, αναλαμβάνουμε τη μελέτη και την κατασκευή κολυμβητικών δεξαμενών χρησιμοποιώντας επιλεγμένα υλικά, σεβόμενοι την υγεία των πελατών μας.

Ακόμα, μια έμπειρη ομάδα συντηρητών είναι στο πλευρό σας, για να σας παρέχει υποστήριξη στα ζητήματα που αφορούν τον καθαρισμό και την συντήρηση της πισίνας σας, καθώς επίσης και την επισκευή ή εκ νέου κατασκευή του μηχανολογικού εξοπλισμού.

PisinaSPA

Υπεύθυνος:

Τελίδης Κωνσταντίνος

Εγγραφή στο Newsletter μας

Scroll to Top

Καλέστε για τιμή