ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΧΛΩΡΙΟΥ EZIDESAQUA 10KG
Ταμπλέτες Χλωρίου Ezidesaqua 10kg
Mε ΦΠΑ - 70,68 Προσθήκη στο καλάθι

Ταμπλέτες Χλωρίου Ezidesaqua 10kg

Δυσκολεύεστε να επιλέξετε; Καλέσετε μας για δωρεάν συμβουλές από τους ειδικούς

Mε ΦΠΑ - 70,68

Κωδικός Προϊόντος: EZ2

Οι Ταμπλέτες Χλωρίου Ezidesaqua 10kg είναι αργής διάλυσης και συμβάλλουν στην απολύμανση του νερού της πισίνας. Εξαλείφουν τους υπάρχοντες στο νερό μικροοργανισμούς, διασφαλίζοντας την απαιτούμενη υγιεινή της πισίνας σας

  • Γρήγορες αποστολές 1-3 εργάσιμες ημέρες
Ασφαλές συναλλαγές

safe-checkout-visa-mastercard

Ταμπλέτες Χλωρίου Ezidesaqua 10kg

Τρίχλωρη ταμπλέτα χλωρίου 90% των 200gr. Η πιο διαδεδομένη μέθοδος χλωρίωσης είναι οι ταμπλέτες χλωρίου για πισίνες. Οι Ταμπλέτες Χλωρίου Ezidesaqua 10kg είναι αργής διάλυσης και συμβάλλουν στην απολύμανση του νερού. Εξαλείφουν τους υπάρχοντες στο νερό μικροοργανισμούς, διασφαλίζοντας την απαιτούμενη υγιεινή της πισίνας σας. Η Τρίχλωρη ταμπλέτα χλωρίου 90% διατηρεί την απαραίτητη υπολειμματική συγκέντρωση στο σύστημα ανακυκλοφορίας του νερού για την προστασία της υγείας από βακτηρίδια, κολοβακτηρίδια, ιούς κλπ. που αυτό τυχόν περιέχει.

Οι ταμπλέτες χλωρίου αργής διάλυσης για πισίνες είναι κατάλληλες για τοποθέτηση είτε στα σκίμερ είτε στο κανάλι υπερχείλισης, είτε ακόμα στους ειδικούς χλωριωτές. Η δοσολογία που χρησιμοποιούμε είναι 4-5 ταμπλέτες των 200gr στα 100m³ ανά 7 μέρες (περίοδος καλοκαιριού).

Χώρα προέλευσης: Ισπανία

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ταμπλέτες Χλωρίου Ezidesaqua 10kg”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *