ΤΑΜΠΛΕΤΑ ASTRAL
Ταμπλέτες Χλωρίου Astral

Ταμπλέτες Χλωρίου Astral

Δυσκολεύεστε να επιλέξετε; Καλέσετε μας για δωρεάν συμβουλές από τους ειδικούς

Βάρος: 10
Mε ΦΠΑ - 71,92
Βάρος: 25
Mε ΦΠΑ - 175,46
Κωδικός Προϊόντος:

Οι ταμπλέτες χλωρίου Astral αργής διάλυσης, βοηθούν  στην απολύμανση του νερού της πισίνας και μπορούν να τοποθετηθούν είτε στα σκίμερ είτε στο κανάλι υπερχείλισης, είτε ακόμα και στους ειδικούς χλωριωτές.

  • Γρήγορες αποστολές 1-3 εργάσιμες ημέρες
Ασφαλές συναλλαγές

safe-checkout-visa-mastercard

Ταμπλέτες Χλωρίου Astral

Τρίχλωρη ταμπλέτα χλωρίου αργής διάλυσης 90% των 200gr. Η χρήση των χημικών προϊόντων συμβάλλει στην ισορροπία του νερού της πισίνας. Με την χρήση χημικών πισίνας αποτρέπουμε την ανάπτυξη των βακτηρίων στο νερό, ενώ παράλληλα διατηρούμε ασφαλές το νερό για τους λουόμενους. Ταμπλέτες Χλωρίου Astral είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος χλωρίωσης του νερού της πισίνας. Η τρίχλωρη ταμπλέτα χλωρίου πισίνας αργής διάλυσης ενδείκνυται για την απολύμανση του νερού.

Οι πισίνες περιέχουν ελεύθερο και δεσμευμένο χλώριο. Μόνο το  ελεύθερο χλώριο  είναι αποτελεσματικό, γιατί απολυμαίνει το νερό (ενεργό χλώριο). Η διατήρηση του χλωρίου του νερού της πισίνας πρέπει να είναι σε συγκεκριμένα επίπεδα, δηλαδή μεταξύ 1-3ppm. Μπορείτε να τοποθετήσετε τις ταμπλέτες χλωρίου είτε στα σκίμερ είτε στο κανάλι υπερχείλισης, είτε ακόμα στους ειδικούς χλωριωτές.

Δοσολογία: 4-5 ταμπλέτες των 200gr στα 100m³ ανά 7 μέρες (περίοδος καλοκαιριού)

Χώρα προέλευσης: Ισπανία

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ταμπλέτες Χλωρίου Astral”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *