ΔΙΧΛΩΡΟ ΧΛΩΡΙΟ ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ 56% EZIDESAQUA
Δίχλωρο Χλώριο Σοκ 56% σε Κόκκους Ezidesaqua 10kg
Mε ΦΠΑ - 68,82 Προσθήκη στο καλάθι

Δίχλωρο Χλώριο Σοκ 56% σε Κόκκους Ezidesaqua 10kg

Δυσκολεύεστε να επιλέξετε; Καλέσετε μας για δωρεάν συμβουλές από τους ειδικούς

Mε ΦΠΑ - 68,82

Κωδικός Προϊόντος: ΕΖ1

Ταχείας διάλυσης οργανικό στερεό χλώριο απαραίτητο για την απολύμανση της πισίνας ή του υδρομασάζ. Απαραίτητο για την εξόντωση των μικροβίων, των βακτηριδίων και των μύκητων που υπάρχουν στην πισίνα.

  • Γρήγορες αποστολές 1-3 εργάσιμες ημέρες
Ασφαλές συναλλαγές

safe-checkout-visa-mastercard

Δίχλωρο Χλώριο Σοκ 56% σε Κόκκους Ezidesaqua 10kg 

Δίχλωρο Χλώριο Σοκ 56% σε Κόκκους Ezidesaqua 10kg. Χλώριο Ταχείας διάλυσης οργανικό στερεό χλώριο απαραίτητο για την απολύμανση και χλωρίωση της πισίνας ή του υδρομασάζ. Απαραίτητο για την εξόντωση των μικροβίων, των βακτηριδίων και των μύκητων που υπάρχουν στην πισίνα. Το χλώριο σοκ Ezidesaqua αποτελείται από λευκούς ευδιάλυτους κόκκους, οι οποίοι διαλύονται και ελευθερώνουν ενεργό χλώριο συμβάλλοντας στην γρήγορη και αποτελεσματική απολύμανση του νερού της πισίνας. Το χλώριο σοκ Ezidesaqua ταχείας δράσης, δεν περιέχει ασβέστιο, δεν προκαλεί επικαθήσεις αλάτων και ως αποτέλεσμα δεν μπλοκάρει το φίλτρο. Επιπλέον, δεν μεταβάλλει την τιμή του PH.

Το χλώριο σε κόκκους 56% είναι απαραίτητο κατά το γέμισμα της πισίνας, μετά από βροχόπτωση, καθώς και για σοκάρισμα. Επιπλέον, είναι ιδανικό και για περιπτώσεις που δεν είναι διαυγές το νερό. Εάν η μέτρηση του χλωρίου είναι κάτω από 0,5ppm ή μία φορά το μήνα πρέπει να προσθέσετε χλώριο σε κόκκους. Ουσιαστικά, χρησιμοποιώντας χλώριο σε κόκκους κάνετε σοκ στην πισίνας σας. Mε αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνετε την θανάτωση όλων των μικροοργανισμών και των βακτηριδίων που μπορεί να υπάρχουν στο νερό της πισίνας σας. Μπορείτε να το τοποθετήσετε το στο σκίμμερ, είτε στο κανάλι υπερχείλισης ή ακόμη να το διαλύσετε σε ένα κουβά με νερό και να το ρίξετε στην επιφάνεια της πισίνας.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Δίχλωρο Χλώριο Σοκ 56% σε Κόκκους Ezidesaqua 10kg”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *