Ηλεκτρόλυση Άλατος BSV N BS
Ηλεκτρόλυση Άλατος BSV N-BSsalt

Ηλεκτρόλυση Άλατος BSV N-BSsalt

Δυσκολεύεστε να επιλέξετε; Καλέσετε μας για δωρεάν συμβουλές από τους ειδικούς

gr/h: 15
Mε ΦΠΑ - 907,59
gr/h: 25
Mε ΦΠΑ - 1.091,87
gr/h: 35
Mε ΦΠΑ - 1.364,84
Κωδικός Προϊόντος:

Η Ηλεκτρόλυση άλατος BSV N BS  είναι από τις πιο ασφαλείς και υγιεινές μεθόδους απολύμανσης του νερού της πισίνας διότι η απολύμανση  γίνεται με αλάτι, αποτελεί μια αξιόπιστη και οικονομική μέθοδο απολύμανσης του νερού της πισίνας.

  • Γρήγορες αποστολές 1-3 εργάσιμες ημέρες
Ασφαλές συναλλαγές

safe-checkout-visa-mastercard

Ηλεκτρόλυση Άλατος BSV N-BSsalt

H Ηλεκτρόλυση άλατος BSV N-BSsalt είναι από τις πιο ασφαλείς και υγιεινές μεθόδους απολύμανσης του νερού της πισίνας.  To σύστημα απολύμανσης για πισίνες με αλάτι N-BSsalt προσφέρει στον χρήστη πολλά πλεονεκτήματα. Αρχικά, ένα από τα πλεονεκτήματα είναι η υγεία του ανθρώπου. Διότι η απολύμανση της πισίνας γίνεται με αλάτι , με φυσικό τρόπο και οι χρήστες της πισίνας δεν θα υποφέρουν από πόνο στα μάτια και ερεθισμούς. Επιπρόσθετα  αποτελεί μια αξιόπιστη και οικονομική μέθοδο απολύμανσης που καταργεί τις παραδοσιακές ταμπλέτες χλωρίου.

Η απολύμανση νερού πισίνας με ηλεκτρόλυση άλατος αφορά ουσιαστικά την παραγωγή υποχλωριώδους νατρίου σε νερό που περιέχει αλάτι. Το νέο σύστημα ηλεκτρόλυσης άλατος BSV N BS  είναι ένα σύστημα παραγωγής χλωρίου υψηλών προδιαγραφών. Με υψηλές επιδόσεις, το οποίο καταργεί πλήρως την ανάγκη διαρκούς παρακολούθησης της χημικής ισορροπίας του νερού της πισίνας. Με τη χρήση ηλεκτρόλυσης άλατος BSV N-BSsalt της BSV μειώνεται το κόστος των χημικών κατά 80%. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση. Πολύ εύκολο στη χρήση, διότι λειτουργεί χωρίς χημικά . Με μεγάλη διάρκεια λειτουργίας.

To σύστημα απολύμανσης για πισίνες με αλάτι N-BSsalt αποτελεί μια αξιόπιστη και ταυτόχρονα οικονομική λύση χλωριωτή άλατος. Λειτουργεί με τον συμβατικό τρόπο ρύθμισης ποσοστού παραγωγής αλλά ταυτόχρονα ενσωματώνει και πολλές καινοτομίες. Μεταξύ αυτών ο ενσωματωμένος αισθητήρας ροής, η λειτουργία αυτόματου καλύμματος, το ανασχεδιασμένο control box με δείκτη αδιαβροχοποίησης ΙΡ65 και τέλος το νέο ηλεκτρόδιο τιτανίου με παρατεταμένη διάρκεια ζωής. Φυσικά μπορεί να λειτουργήσει και με θαλασσινό νερό

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ηλεκτρόλυση Άλατος BSV N-BSsalt”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *