ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ ΑΛΑΤΟΣ ASTRAL SMART NEXT
Ηλεκτρόλυση άλατος Astral Smart Next

Ηλεκτρόλυση άλατος Astral Smart Next

Δυσκολεύεστε να επιλέξετε; Καλέσετε μας για δωρεάν συμβουλές από τους ειδικούς

gr/h: 7
Mε ΦΠΑ - 1.161,00
gr/h: 12
Mε ΦΠΑ - 1.312,55
gr/h: 21
Mε ΦΠΑ - 1.591,83
gr/h: 30
Mε ΦΠΑ - 1.789,50
gr/h: 40
Mε ΦΠΑ - 2.508,85
Κωδικός Προϊόντος:

Η ηλεκτρόλυση άλατος αποτελεί μία από τις πιο υγιεινές μεθόδους απολύμανσης του νερού της πισίνας, βελτιώνοντας εξαιρετικά την ποιότητα του νερού, μειώνοντας σε ποσοστό 80% την χρήση χημικών και απλοποιώντας την συντήρηση.

  • Γρήγορες αποστολές 1-3 εργάσιμες ημέρες
Ασφαλές συναλλαγές

safe-checkout-visa-mastercard

Ηλεκτρόλυση άλατος Astral Smart Next

Η ηλεκτρόλυση άλατος Astral Smart Next αποτελεί μία από τις πιο υγιεινές μεθόδους απολύμανσης του νερού της πισίνας. Διότι, βελτιώνει εξαιρετικά την ποιότητα του νερού, μειώνει σε ποσοστό 80% την χρήση χημικών και απλοποιεί τη συντήρηση. Επίσης, τα θετικά της ηλεκτρόλυσης άλατος είναι ότι αρχικά μας προσφέρει οικονομικά, ως προς την χρήση των χημικών επιτυγχάνει αυτόματη παραγωγή φυσικού χλωρίου. Ενώ παράλληλα η Astralpool Smart Next, στοχεύει σε καθαρό και διαυγές νερό το οποίο δεν προκαλεί ερεθισμούς και δυσάρεστες οσμές. Επιλέξτε τη γεννήτρια άλατος, την πιο φυσική μέθοδο απολύμανσης και απαλλαχθείτε από την καθημερινή συντήρηση της πισίνας.

Η ηλεκτρόλυση άλατος Astralpool Smart Next είναι κατάλληλη για ιδιωτικές και δημόσιες πισίνες έως 180m3, έχοντας τη δυνατότητα ελέγχου της θερμοκρασίας και της αλατότητας του νερού και είναι συμβατή με το σύστημα Fluidra Connect για απομακρυσμένο έλεγχο. Επίσης, η γεννήτρια άλατος είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρόδια υψηλής ποιότητας με διάρκεια ζωής 10.000 ωρών σε κανονικές συνθήκες, αισθητήρα αερίου ενώ παράλληλα διαθέτει προστασία IP65 για να αντέχει σε δύσκολες συνθήκες. Επιπλέον, είναι εύκολη στην εγκατάσταση και στον χειρισμό.  

Η γεννήτρια άλατος είναι αυτοκαθοριζόμενη. Το αυτόματο μηχάνημα ηλεκτρόλυσης άλατος Smart Next δίνει λύση και επεμβαίνει έγκαιρα σε κάθε τυχόν πρόβλημα που θα υπάρξει ως προς την απολύμανση του νερού.

Κύρια χαρακτηριστικά της Astralpool Smart Next:

  • Εύκολη εγκατάσταση και χειρισμός
  • Συμπαγής σχεδιασμός
  • Οθόνη αφής και οπίσθιο χειρισμό
  • ηλεκτρόδια υψηλής ποιότητας με διάρκεια ζωής 10.000 ωρών
  • Δυνατότητα ρύθμισης παραγωγής από 0% έως 100%
  • Εγγύηση 2 έτη

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ηλεκτρόλυση άλατος Astral Smart Next”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *