Ηλεκτρόλυση-Άλατος-Astral-Elite-Connect
Ηλεκτρόλυση Άλατος Astral Elite Connect

Ηλεκτρόλυση Άλατος Astral Elite Connect

Δυσκολεύεστε να επιλέξετε; Καλέσετε μας για δωρεάν συμβουλές από τους ειδικούς

gr/h: 12
Mε ΦΠΑ - 3.489,79
gr/h: 24
Mε ΦΠΑ - 3.743,28
gr/h: 32
Mε ΦΠΑ - 3.996,81
gr/h: 42
Mε ΦΠΑ - 4.998,43
Κωδικός Προϊόντος:

Το σύστημα ηλεκτρόλυσης Άλατος Astral

Είναι ένας πλήρης αυτόματος εξοπλισμός παραγωγής φυσικού χλωρίου, στον οποίο πραγματοποιείται αυτόματη μέτρηση. Η ηλεκτρόλυση άλατος αποτελεί μία από τις πιο υγιεινές μεθόδους απολύμανσης του νερού της πισίνας, βελτιώνοντας εξαιρετικά την ποιότητα του νερού, μειώνοντας σε ποσοστό 80% την χρήση χημικών και απλοποιώντας την συντήρηση.

  • Γρήγορες αποστολές 1-3 εργάσιμες ημέρες
Ασφαλές συναλλαγές

safe-checkout-visa-mastercard

Ηλεκτρόλυση Άλατος Astral Elite Connect

H Ηλεκτρόλυση Άλατος Πισίνας Astral Elite Connect είναι ένας πλήρης και αυτόματος εξοπλισμός ελέγχου του pH και του χλωρίου του νερού της πισίνας με αλάτι. Ο χλωριωτής άλατος Astral Elite Connect είναι εύκολος στην χρήση και στον χειρισμό. Προσφέρει επίσης, ασφάλεια, εξοικονόμηση και απαλλάσσει τον χρήστη από την καθημερινή συντήρηση του νερού της πισίνας. Το σύστημα ηλεκτρόλυσης Άλατος Astral  ένας πλήρης αυτόματος εξοπλισμός παραγωγής φυσικού χλωρίου, με αυτόματη μέτρηση με ηλεκτρόδιο Redox. Παρέχοντας τη δυνατότητα ορισμού της ακριβής ποσότητας χλωρίου στο επίπεδο που επιθυμούμε. Ενώ ταυτόχρονα το μηχάνημα διαθέτει δοσομετρική αντλία και ηλεκτρόδιο Ph με σκοπό τη ρύθμιση του pH στο επίπεδο που επιθυμούμε.

Η γεννήτρια άλατος για πισίνες συνδέεται χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη θύρα Ethernet και την εφαρμογή Poolstation, (διατίθεται σε iOS & aOS) και είναι συμβατή με το σύστημα Fluidra Connect (για απομακρυσμένο έλεγχο) και την εφαρμογή NN. Επιπλέον, ο χλωριωτής άλατος Astral για πισίνα με αλάτι διαθέτει 4 ψηφιακές εισόδους και 4 ψηφιακές εξόδους (ρελέ),  για να μπορεί να ελέγχει την αντλία φιλτραρίσματος, την αντλία θερμότητας και τον φωτισμό.

Η Ηλεκτρόλυση Astral Elite Connect είναι εξοπλισμένη με πλάκες τιτανίου υψηλής ποιότητας, με διάρκεια ζωής έως 12.000 ώρες υπό κανονικές συνθήκες και με σύστημα ηλεκτροδίων TWIN CELL SYSTEM,το οποίο αποτρέπει τις καύσεις στις πλάκες τιτανίου και βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση. Επιπλέον, διαθέτει πηγή ελεγχόμενη από ένταση που επεκτείνει τη διάρκεια ζωής και LED ένδειξη πολικότητας των ηλεκτροδίων. Η γεννήτρια άλατος για πισίνες είναι ανθεκτική στη σκόνη και την υγρασία, με βαθμό προστασίας IP65, ενώ παράλληλα είναι εξοπλισμένη με έγχρωμη οθόνη αφής TFT 2,8 ιντσών, αισθητήρα αερίου, διακόπτη ροής και συμπαγή υποδοχή αισθητήρα. Παράλληλα διαθέτει λειτουργίες ελέγχου με δυνατότητα κλιμάκωσης μέσω πρόσθετων μονάδων S-Driver® (pH, Rx ή Cl ppm).

Κύρια χαρακτηριστικά της ηλεκτρόλυσης άλατος πισίνας Astral Elite Connect:

  • Εύκολη στην εγκατάσταση και στον χειρισμό
  • Οθόνης αφής 2,8 ιντσών
  • Πλάκες τιτανίου υψηλής ποιότητας, με διάρκεια ζωής έως 12.000 ώρες
  • Δυνατότητα ρύθμισης παραγωγής από 0 έως 100%
  • Παρακολούθηση αλατότητας και θερμοκρασίας
  • Συμβατή με τη Fluidra Connect
  • Ανθεκτική στη σκόνη και την υγρασία με βαθμό προστασίας IP65
  • Περιλαμβάνει δοσομετρική αντλία pH, ηλεκτρόδιο pH, ηλεκτρόδιο Redox

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ηλεκτρόλυση Άλατος Astral Elite Connect”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *