Ηλεκτρόλυση Μαγνησίου BSV EVO Mg
Ηλεκτρόλυση Μαγνησίου BSV Evo Mg

Ηλεκτρόλυση Μαγνησίου BSV Evo Mg

Δυσκολεύεστε να επιλέξετε; Καλέσετε μας για δωρεάν συμβουλές από τους ειδικούς

gr/h: 15
Mε ΦΠΑ - 1.460,72
gr/h: 25
Mε ΦΠΑ - 1.719,88
gr/h: 35
Mε ΦΠΑ - 2.021,20
Κωδικός Προϊόντος:

Το μαγνήσιο είναι στοιχείο που κυριαρχεί μέσα στα κύτταρα του οργανισμού μας και αποτελεί βασικό μεταλλικό στοιχείο που συνεισφέρει στην ελαστικότητα των οστών.

  • Γρήγορες αποστολές 1-3 εργάσιμες ημέρες
Ασφαλές συναλλαγές

safe-checkout-visa-mastercard

Ηλεκτρόλυση Μαγνησίου BSV Evo Mg

Το μαγνήσιο είναι στοιχείο που κυριαρχεί μέσα στα κύτταρα του οργανισμού μας. Συμμετέχει αποφασιστικά στη ρύθμιση όλων των βασικών λειτουργιών και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την παραγωγή ενέργειας των κυττάρων μας. Επιπλέον, οι χαλαρωτικές ιδιότητες του νερού εμπλουτισμένο με μαγνήσιο είναι γνωστές και διαδεδομένες. Διαθέτει ιαματικές ιδιότητες  για το σώμα, το δέρμα και ολόκληρο τον οργανισμό. Αυτό κυρίως συντελεί στην ξεκούραση του νευρικού συστήματος και σας χαρίζει ευεξία. Η Ηλεκτρόλυση Μαγνησίου BSV Evo Mg πραγματοποιεί καλύτερη απολύμανση από το απλό αλάτι και με τον τρόπο αυτό  διατηρεί το νερό καθαρό και πλήρως απαλλαγμένο από βακτήρια και μικροοργανισμούς.

Η Ηλεκτρόλυση για πισίνες είναι ένα μοναδικό σύστημα απολύμανσης με βάση το μαγνήσιο. Είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν της εταιρείας BSV, το οποίο έχοντας υψηλές προδιαγραφές θα αναβαθμίσει την πισίνα σας και θα σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης. Η BSV Evo Mg μετατρέπει το νερό της πισίνας σε μεταλλικό, προσφέροντας ασύγκριτη αίσθηση κολύμβησης σε νερό απόλυτα απαλό και διαυγές.

Η ηλεκτρόλυση για πισίνες BSV Evo Mg είναι κατάλληλη για ιδιωτικές και επαγγελματικές πισίνες. Είναι εύκολη στην εγκατάσταση και στην χρήση. Επιπλέον, περιέχει ενσωματωμένο πίνακα με ηλεκτρόδιο το οποίο πραγματοποιεί ηλεκτρονική καταμέτρηση στο χλώριο. Η Ηλεκτρόλυση για πισίνες σας παρέχει τη δυνατότητα ρύθμισης του χλωρίου με ακρίβεια, σε όποιο επίπεδο εσείς επιθυμείτε. Παράλληλα, περιέχει και ενσωματωμένο σύστημα ρύθμισης του PH, σύστημα ρύθμισης REDOX και μηχανικό αισθητήρα ροής (flow swich).

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ηλεκτρόλυση Μαγνησίου BSV Evo Mg”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *