ΔΟΣΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΤΛΙΑ PH BASIC PLUS
Δοσομετρική Αντλία PH Astral

Δοσομετρική Αντλία PH Astral

Δυσκολεύεστε να επιλέξετε; Καλέσετε μας για δωρεάν συμβουλές από τους ειδικούς

l/h: 1,5
Mε ΦΠΑ - 517,82
l/h: 5
Mε ΦΠΑ - 724,78
Κωδικός Προϊόντος:

Δοσομετρική  Αντλία PH Astral ένα αυτόματο σύστημα ελέγχου και ρύθμισης των επιπέδων του PH. Εύκολη στην χρήση και με χαμηλή απόδοση θορύβου, εξασφαλίζει την οικονομία των χημικών και συμμετέχει στην προστασία του περιβάλλοντος.

  • Γρήγορες αποστολές 1-3 εργάσιμες ημέρες
Ασφαλές συναλλαγές

safe-checkout-visa-mastercard

Δοσομετρική Αντλία PH Astral

Η δοσομετρική Αντλία πισίνας PH Astral είναι ένα αυτόματο σύστημα ελέγχου και ρύθμισης των επιπέδων του PH. Έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει προκαθορισμένες ποσότητες χημικών με μεγάλη ακρίβεια στο επιθυμητό σημείο. Επίσης, η ακρίβεια της δοσομέτρησης Basic Plus εξασφαλίζει την οικονομία των χημικών και παράλληλα συμμετέχει στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ωστόσο, σε τιμές μεγαλύτερες των επιθυμητών σημείων οι αυτόματοι δοσομετρητές κλείνουν την παροχή ρεύματος, με αποτέλεσμα να διακόπτεται η δοσομέτρηση για όσο χρειαστεί  με σκοπό να επιτευχθούν οι  ιδανικές μετρούμενες τιμές. Σε περίπτωση απόκλισης των τιμών ο μετρητής ενεργοποιεί ξανά τις δοσομετρικές αντλίες. Επιπλέον, η αντλία Basic Plus Ph αποτρέπει το φαινόμενο του σιφωνισμού.

Η αντλία Astral Basic Plus Ph είναι μικρή σε μέγεθος, εύκολη στην χρήση και με χαμηλή απόδοση θορύβου.  Απαιτεί ελάχιστη συντήρηση, είναι εύκολη στην εγκατάσταση και προστατευμένη από την έκθεση σε χημικά και υγρασία. Επιπλέον, το μηχάνημα διαθέτει πλαστικό περίβλημα με προστασία IP55 και φωτιζόμενη LCD οθόνη. Ακόμη, περιλαμβάνει το κιτ εγκατάστασης (βαλβίδα έγχυσης, ποδοβαλβίδα, κλέφτη Φ50 και θήκη για το ηλεκτρόδιο). Επίσης, η δοσομετρική Αντλία πισίνας PH Astral περιλαμβάνει και το ηλεκτρόδιο Redox και τα διαλύματα βαθμονόμησης.

Κύρια χαρακτηριστικά:

  • Πλαστικό περίβλημα, με προστασία IP55
  • Φωτιζόμενη LCD οθόνη
  • Αυτόματη βαθμονόμηση ηλεκτροδίων
  • Εύρος μέτρησης χλωρίου/Redox: -999 – +999 mV
  • Περιλαμβάνει το κιτ εγκατάστασης
  • Περιλαμβάνει το ηλεκτρόδιο Redox και τα διαλύματα βαθμονόμησης

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Δοσομετρική Αντλία PH Astral”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *