ΔΟΣΟΜΕΤΡΙΚΗ ΑΝΤΛΙΑ ASTRAL OPTIMA
Δοσομετρική Αντλία Optima Astral

Δοσομετρική Αντλία Optima Astral

Δυσκολεύεστε να επιλέξετε; Καλέσετε μας για δωρεάν συμβουλές από τους ειδικούς

Bar: 5-10, l/h: 2-5
Mε ΦΠΑ - 189,72
Bar: 5, l/h: 10
Mε ΦΠΑ - 217,00
Κωδικός Προϊόντος:

Η δοσομετρική αντλία Optima Astral κατάλληλη για ιδιωτικές και δημόσιες πισίνες. Είναι ιδανική για τη δοσομέτρηση χημικών όπως αλγοκτόνο, κροκιδωτικό, υγρό χλώριο, ph minus και ενεργό οξυγόνο

  • Γρήγορες αποστολές 1-3 εργάσιμες ημέρες
Ασφαλές συναλλαγές

safe-checkout-visa-mastercard

Δοσομετρική Aντλία Optima Astral 

Η Δοσομετρική Aντλία Optima Astral είναι κατάλληλη για ιδιωτικές και δημόσιες πισίνες. Είναι ιδανική για τη δοσομέτρηση χημικών όπως αλγοκτόνο, κροκιδωτικό, υγρό χλώριο, ph minus και ενεργό οξυγόνο. Ακόμη, εξασφαλίζει στους ιδιοκτήτες πισίνας ένα απόλυτο διαυγές υδάτινο περιβάλλον και τη μέγιστη οικονομία χημικών. Με δυνατότητα να μεταφέρει προκαθορισμένες ποσότητες χημικών με μεγάλη ακρίβεια στο επιθυμητό σημείο και ακρίβεια της δοσομέτρησης επιτρέπει την οικονομία των χημικών. Επίσης, συμμετέχει στην προστασία του περιβάλλοντος.

Σε τιμές μεγαλύτερες των επιθυμητών σημείων οι αυτόματοι δοσομετρητές κλείνουν την παροχή ρεύματος, με αποτέλεσμα να σταματάει η δοσομέτρηση για όσο χρειάζεται για να έχουμε ιδανικές μετρούμενες τιμές. Ωστόσο, σε περίπτωση απόκλισης των τιμών ο μετρητής έχει τη δυνατότητα να βηματοδοτήσει ξανά τις δοσομετρικές αντλίες.

Η αντλία Optima κατασκευασμένη από Viton, Teflon, PVC και πολυπροπυλένιο με σκοπό να αποτρέπει τη διάβρωση της αντλίας από την χρήση των χημικών. Ακόμη, είναι εύκολη στην εγκατάσταση και προστατευμένη από έκθεση σε χημικά και υγρασία. Επιπλέον, είναι μικρή σε μέγεθος, με αθόρυβη λειτουργία και εύκολο στη χρήση, εξασφαλίζοντας στον χρήστη ακρίβεια και αξιοπιστία. Ενσωματώνει πολλές λειτουργίες, χάρη στον εύκολο προγραμματισμό της, την οθόνη ενδείξεων και το πολύγλωσσο μενού που διαθέτει. Επίσης, διαθέτει μια νέα τεχνολογία, η οποία επιτρέπει τον έλεγχο ροής και υποπίεσης. Η αντλία Optima Astral  συμφωνεί με τα ευρωπαικά πρότυπα, δεν απαιτεί λίπανση και μηδαμινή συντήρηση.

Περιλαμβάνει το κιτ εγκατάστασης.

Εγγύηση: 2 έτη

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Δοσομετρική Αντλία Optima Astral”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *